BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 10, 2009

.:: HAPPY FAMILY CONTEST ::.







Tgh x de keje nih aku selak2...belek2la blog kengkawan sedunia



Aku jumpa lg CONTEST di blog Mea Myra. Kali nie :: HAPPY FAMILY CONTEST ::



Apa lagi aku pun bersemangatlah nak join contest nih..



Contest nie anjuran by ieda. Korang yg singgah2 kat blog akau nih pun leh join tuk memeriahkan lagi suasana...JOM HEBOH...






Nak join...? k.. korang terjah blog ieda




http://iedaluvsham.blogspot.com/2009/08/happy-family-contest.html









Puas gak la menyepahkan PC aku nie, akhirnya jumpa la gambar yg sesuai...Time nie kami p majlis kawin our friend kat Pantai Dalam, kami pilih warna sedondon gitu..

Al kisah cik Qaseh nie tutup telinge coz tgh sibok2 kami nak pose time tu ler kompang nak memeriahkan suasana..Apalagi member pun tutup lah telinge...

harap2lah pic nie ada tuah..kuikuikui


UMI + QASEH + AYAH


.:: We Luving Each Other ::.




Tarikh Contest ~> 11 Ogos 2009 - 11 Sept 2009


So kite semua tunggu ye, result akan diumumkan pada 14 Sept 2009 nie


aka BESTday ieda

1 comments:

iedaLUVsham said...

salam fasha:), ieda dah view, good luck k ;))