BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 8, 2009

.:: BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST ::.







Trimas to pn lynna coz anjurkan contest tuk ibu2....

Ibu2 pun nak gak try nasib kan....huhuhu :)

Dah x sesabar nak sertaE contest nih...

Seperti biasak mesti ada syarat2nye...








1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower pn lynna secara langsung & tak langsung,

2. Dengan Sukahati menjadi FOLLOWER pn lynna di Blog ini.. - OK

3. Linkkan - KisahLynna@blogspot.com di blog anda. - DAH BUAT

4. Sila Add kan Baner Contest di side bar blog memasing - DAH LETAK






Cara pakai 2dung nie x la susah sgt..Just lipat 2dung nie supaya jadi 3 segi, peih tu pakai 2dung cambiase..pinkan bawah leher. Hujung 2dung kiri bawa ke bahu kanan & hujung 2dung kanan sematkan ke bahu kiri..dah siap.....


Sila link kan url blog anda di coment pn lynna ini bagi memudahkan beliau melihat pernyertaan anda. MUDAH SAJA KAN ;)





2 comments:

l y n n a s h a a r i said...

tq menyertai contest ni ;)

^^ FASHAH ^^ said...

bley menang ke agak2nye yek..huhuhu