BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 8, 2009

.:: CUTE SLEEPING BABY CONTEST ::.


Bile aku buka blog mamaEsya, terpangpang satu lagi CONTEST..

Ape lagi tanpa melengah2kan masa aku trus join ler...tkut terlepas...


Tarikh tutup tuk "CUTE SLEPPING BABY CONTEST "~18 Sept 09 nih,

Apa tunggu lagi JOM JOIN..



Syarat penyertaan sonang je..


1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..

2. Perlulah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda ~ SIAP

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali... ~ DONE

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan



hihihi..nie merempit ke tido nih... Qaseh mmg suka tidur meniarap, tp kali nih lain sikit coz mybby meniarap smbil pelok bantul busyuk dia tu yg tertonggeng..kihkihkih


Waktu aku snap pic nie masa umur Qaseh 6 bulan ++. Tengok la peha dia, mcm peha ayam..kuikuikui..



5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU ~ OK


NAMA BABY : NUR QASEH BATRISYAH


D.O.B : 11 MEI 2007


P.O.B : DAMAI SERVICES HOSPITAL, MELAWATI


NAMA IBU : NOORHAIRANI FASHAH AHMAD ZABIDI



6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali ~ SIAP

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life



Sejuk je mata memandang bile open blog nie,mempunyai kombinasi warna yg lembut.Yg empunya blog pun so sweet je... apatah lagi si chomel yg pandai pozzing..dlm blog nie mcm2 leh kite windo shopping tau.


8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..

1 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah...ok...all checkk..hehe.cute nihhh dier tidoo..huhuhuh