BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 3, 2011

"Maaf Dipinta"

Salam Semua & Selamat Tahun Baru..

Mula2, kite nk minta maaf pd semua pemenang2 contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak"..
Jgn risau adiah tu akan kite poskan menggunakan Poslaju paling lewat next week..paling awal this week..

Antara sebab2 lewat kite anta...... biarlah rahsia..huhuhu..(jgn mare)
Yang penting kite poskan juga..klu x, sok kat akhirat pun kena tuntut gak...takut....biarlah dituntut didunia yg fana ini..

sekali lagi, kite mohon maaf yek...kepada pemenang contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak" , mohon PM address korang ke Facebook saya k..




4 comments:

ema_ayu79 said...

Fashah,

Bila nak mula tulis post baru? Dah lama tak baca celoteh Fashah. Tulislah citer baru ttg Fashah & family. Baby Fashah tu dah besar mana? Pasti ramai yg tertunggu-tunggu.

^^ FASHAH ^^ said...

thank's la awk sudi baca blog kite yg x seberapa nih..insyaallah, saya akan menulis semula..

apa blog awk yek..

ellis said...

fasha.... jgn lupa pos adiah kt kiter ek.... hihi

Aishah Megahasz said...

Salam, tunggu hadiah tak sampai-sampai :(