BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 7, 2010

PEMENANGNYA ADALAH.................





Selamat Pagi.....



Selamat Tahun Baru ibu2..mak2..umi2..mama..bonda2..mummy...moms2...apelagi yek.... :P

1stly Ummi Qaseh mohon ampun & maaf kerana lewat umumkan pemenang bagi contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak" ini disebabkan ada sedikit family matter n buzy di opis...

Walau bagaimana pun pemilihan telah dibuat...


Al-kisah pemilihan...

Wah ceria gitu si ummi cik Qaseh ni.. mana x nya setelah seminggu dok juling mata dan pening kepala nak pilih pic yg paling ceria di hati juri2..



Memang susah sesangat nak wat pilihan.. Tapi walau susah mane sekalipun juri kena wat pilihan gak..


Sebelum ummi Qaseh mengumumkan PEMENANG bagi Contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak" ummi cik Qaseh beribu2 kali nak ucapkan berjuta2 lemon terima kasih kerana kengkawan yg bergelar isteri kepada suami sudi menyertai contest saya yg x seberapa ni..


Sambutan amatlah memberangsangkan.. Ikhlas, jujur ummi cik Qaseh kata kan mmg susah utk kami pilih siapa yg layak.

Selingan...


Setiap kali ummi cik Qaseh bosan, tension & penat, ummi akan tgk balik pic2 yg dipertaruhkan.Senyum & gelagat si kecil yg akan menyejukkan ati ummi.


Ok tanpa membebel panjang.... Di umumkan pemenang2...



Bagi kategori A "Ceria Si Ayah Bersama Anak"

Tuah kepada.... Drum Plz.....hehehe






Dan Saguhati dibuat secara cabutan undi, klu just pilih guna mata & ati, mmg x terpilih coz entahlah mmg x bley wat keputusan..



Pemenang Saguhati







Kategori B "Ceria Si Ayah Bersama Anak-Anak"









Pemenang Saguhati





Kepada pemenang minta tinggalkan address uols kat email saya.

Sekali lagi saya mohon ampun di atas segala kesilapan dsn..serta terima qaseh bebanyak ye..

Sayang uols..








28 comments:

LYaFRINA said...

waa... tahniah semua

Nadra Farissa said...

tahniah semua!!!!

AMIEROZIANA said...

tahniah pada yang menang tuh...memang ceria2 semuanya.....

♥♥syahadah♥♥ said...

syukur tempat ke tiga..thanks fasha

firahadifa said...

x de rezeki farrihin.. nway.. congrates to the winnerrrr

NORA said...
This comment has been removed by the author.
NORA said...

alhamdulillah..akhirnya..
terima kasih pada tuan rumah atas penganjuran CONTEST ini..
so..ini email akak..utk pemenang no.2 kategori B.
norayus75@yahoo.com

Eyna Shariff said...

alhamdulillah.... dpt jgk adiah saguhati..... but wat is ur emel add yer??? :D

::Mamalyna:: said...

alhamdulillah, syukur dapat saguhati...saya akan emelkan adress tp ape email fasha yer...tq so much coz anjurkan contest ini..

mama_izz said...

alhamdullilah menang 1st kategori B.. ni email saya.. izz_da@yahoo.com.. tq sebab anjurkan contest ni...

10 said...

tahniah pada semua...

foxy susyi said...

tahniah kepada pemenang!

juNe@juaNita said...

alhamdulillah menang tempat ke 3 kategori A.. nie email address saya atina_6980@yahoo.com.. anyway thanks coz anjurkan contest nie..

fieza said...

salam....ni alamat saya

Shafizah binti Mohamad Shariff
18-03-08 Jalan 5/112A
Taman Bukit Angkasa
59200 Kuala Lumpur

019-2545476

a.k.a fieza-mamacun

Aishah Megahasz said...

E-mel fasha apa ye?
E-mel saya megahasz@yahoo.com

Eyna Shariff said...

salam fashah...

ni email sy yer:
eynadean@yahoo.com

thanks............... :D

rien z said...

tahniah kpd semua pemenang

^^ FASHAH ^^ said...
This comment has been removed by the author.
A person on Earth said...

Cute2nya.......trasa nk ada anak la plak....

::Mamalyna:: said...

salam, ni emel address saya,
ejan8113@yahoo.com

Beauty In Lens said...

saya pemenang saguhati ke 2..dah poskan hadiah ke???

email saya : fiezaril@yahoo.com

Shafizah binti Mohamad Shariff
18-03-08 Jalan 5/112A
Taman Bukit Angkasa
59200 Kuala Lumpur

019-2545476

a.k.a fieza-mamacun

Beauty In Lens said...

beauty in lense tu blog saya yg lain...blog saya http://fieza-mamacun.blogspot.com

PertMuffin said...

tak tau la fasha dapat tak email saya.. btw,
ini email saya:

snhawa@teac.com.my

saguhati katogeri A :)

Aishah Megahasz said...

Saya pun masih tertunggu2 hadiah. Fashah dapat ke emel saya?

BabyShop said...

Shops at BEST price for baby clothings and accessories with us!! Grab the cute toy sock at only RM6/pair from BabyShop.

Eyna Shariff said...

salam fasha, sy rs sy blum dpt adiah tuk saguhati kategori b... u dh post ke??? or sy yg xprasan... ape adiahnye yer????

叉燒包Peter said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情