BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Oct 13, 2009

Port Luck @ My Opis





Idea nak wat Port Luck nie ada lah dari Aisyah.. Pada mulamye dia just email pada Finance & HR. tapi PL nie just tuk pompuan2 je.. :) yg lelaki tu just tumpang2 bley la..


PL yg dari kecil2an telah menjadi besar2an... Biasakla orang pompuan nie klu bab nak bawa mknan memang bnyk masakan yang nak di share2kan kpd kengkawan.

Korang tengok je la menu2 kat bawah nih.. Menu palang hangat is SIPUT SEDUT.. So dalam pantry tu meriah dengan bunyi org menyedut siput.. srotttt..srrroott.... kihkihkih...


Nie la hasilnya dari kecil2an dah jadi besar2an...Ape yg penting...? KERJASAMA...!!

Yang tengah tersengih tayang pinggan tu, dia lah org yg 1st Q nak mencekik..lapar katanye...





Ingatkan pas penuhkan perut leh la nak landing...membuta jap ke.. almaklumla ari Jumaatkan rehat panjang... Tp x leh coz kami kami nak p Nagoya plak..nak cari kain wat baju... Kami berjalanlah p ke Plaza Warisan..

Belek2 kain, rembat yg mana berkenan..

4 comments:

kikin_78 said...

best jugak eks kalu wat potluck kat opis...hehehe

^^ FASHAH ^^ said...

betul3...hehehe..jimat belanje kak..

lili11 said...

Waaaah .. sonotnya hidup hepi. Eh, kat opis I pun selalu gak wat pot luck. Burp, kenyang!!

weblog popular 1malaysia

aisyahumaira said...

woo..yummy! sedap tuh..perut kenyang, sukanya hati!
Beli2x..sampai puas hati ^_^ amik je yg mn bekenan di hati..
kan uwang buleh dicari ^_^