BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Oct 15, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL






Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:


Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~


Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So apa tunggu lagi???Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Cara2 penyertaan?

@ Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda - DONE
@ Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - DONE
@ Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. -DONE


Tengah selak2 blog kengkawan aku jumpe lagi contest yg dianjurkan oleh SMILEYKIDZ .

Sekali lagi aku mencuba nasib, mana taukan tuah ayam nampak dikaki, tuah aku nampak didahi ke..huhuhu... aku mmg harap sesangat le sekiranya aku menang. X dapat hadiah utama pun x pe la..janji menang.. :) Nie lah pic my doter yg aku pertaruhkan. Wahai juri pilihlah yg mana satu, idaman kalbu...

@Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.

nama si comel :~ Nur Qaseh Batrisyah

umur si comel :~ 2 Thn 5 bulan


@Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .


!!!! AMARAN: no link back will be disqualified


@Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.


Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.

Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.

Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.

Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.

Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.

Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....Kalau ada sebarang pertanyaan, emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

2 comments:

Ummi Hanie said...

salam..
gudluck yer...
rajin tempek pic bebanyak..saya tempek 3 jer...hiihiii

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

p/s: syarat tak cukup ni, SMILEYKIDZ xde pun dlm bloglist. :(