BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Oct 6, 2009

.:: CUTEST BABY IN WALKER CONTEST ::.





Sekali lagi aku dijemput oleh penganjur contest "CUTEST BABY IN WALKER CONTEST" -orked


Emm..aku rasa mcm ada je pic yg nak dipertaruhkan tuk contest nih..


Kepada kengkawan blogger yang sudi nak join..ape tunggu lagi…jom join same..









3 pemenang akan dipilih mengikut gambar yang menarik dan pendapat kreatif.



Hadiah menarik dan istimewa akan diterima oleh pemenang



Syarat Penyertaan

• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda - Baru 3 ari lepas share link n follow ometomei.

• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun - Boleh kot

• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - Dah letak

• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker - Done

• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk) - Udah citekan

• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - Done

• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - OK



CEPAT..JANGAN Lambat..








Nama Baby : Nur Qaseh Batrisyah

D.O.B : 11 Mei 2007

Pada pendapat akulakan pasal walker nie ada baik & ada buruknye

Baik : Melatih anak kesayanganku nie supaya cepat berjalan, mana x nye 10 bulan qaseh dah tegap berdiri n langkah setapak 2... umi terharu dgn kegigihan anak umi.. :)

Keburukan : Anak2 boleh mencapai apa yg dihajati...klu kite terlepa alamatnya ada aje yg masuk dlm mulut dia / ada brg yg pecah.. Tu yang mak2, umi2, mommy, ibu, bonda2 kena awasi anak2 nih...kekadang tu ada gak cik qaseh nie tertonggeng coz nak amik mainan yg jatuh..huhuhu....



harap2 penyertaan ini di terima lah yek.. klu dapat nom 3 pun jadilah...hehehe

1 comments:

The Queen Of My Heart said...

Gud Luck...

hope my Qis pon dpt la selangkah dua langkah umur dia 10bln nnt...