BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 20, 2009

***HubBy T'SaYang PlaK deMaM***

Eemmm... My sweet daughter dah sihat, kekasih hati plak demam..Biasela 2..Demam berantai.Agaknye pas nie aku kot....?Tp klu bleh x nak areee demammm..tuk this month klu bleh aku x nak amik cuti/mc..sayang cuti 2.....dah lah sethn company bg 18 ari je cuti..

Last nite, hubby ajak p rewang kat KL Central..saje dating.. dia kata nak mkn fast food, so sayangnye pasal aku follow aje... janji dia yg belanje..he3.. hubby kata dia bosan lak asyik mkn nasi aje...so kiteorg pun survey nak dinner ape.. at last dia decide nak mkn Rasa Mas. hubby oder set C & aku set A..(x ingat plak ape name set2 2). Sambil makan 2, kiteorg continue story psl awekkssss2 dia. ada satu part 2, aku t'sedak siooot....sakit tekak akussss..tah sapelah yg sebut name akusss nie... dah abis mkn & borak2, ape lg x reti2 nak balik amik anak ke.....adiossss....



##Rest Rasa Mas##

Nie ler Set A & next pic Set C

hubby try to solve the crossword..boleh ke tu cyg...he3...demam ye cyian ye...

1 comments:

:: PU3'z :: said...

cam sedap jer kat RasaMas tuu
baru bukak ker cam x perasan ada pun