BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 19, 2009

**aRi sAB2**

As usual, this week bkn 1st week, so Mhubby kerja mcm biase da...cume msuk pagi blk ptg. Time nie ler aku nak bls demdam join qaseh tidor...seminggu sekali dpt bangun lmbat..agak matahari dah nak tinggi br ler bangun, bersihkan diri, bagi qaseh mkn.. masak tuk lunch, basuh kain, lipat kain...pehhhh...bnyk kerja tu...ingat dah kahwin x bnyk kerje...hamppeehh... org pompuan ler buat kerja x pernah b'henti tau!.. tp klu ikhlas dapat pahala... Pas Maghrib kami p night market kat Tmn Bukit Anggerik. Mlm tgk cerekarama "HANTU RAYA"..Boleh tahan gak citer 2, akusss smpai tutup muke dgn bantal busyuk c qaseh lg 2...takutnye psl..Yg qasek plak asyik sebut "akut..akut..mie ..mie akut.." tp dia tgk gak. Harap tutup muke ngan tangan , tp jari x tutup rapat..he...3 kire berani gak areee anak aku nie..

*** ArI AhAD***

Standard, ari ahad aku mmg kena wake up awal sikit, cozzz bos ada kat umah x kerja..nak kena wat b'fast utk family..Mhubby lebih suke b'fast kat umah..kekadang je mkn kat kedai mamak. pas2 dia bw qaseh g cuci kereta.. Fffuhhhh..... senang ckit nak wat keje, tiada gangguan...masa diaorg kuar 2, smpat ler akusss kemas umah, wat b'fast & iron baju keje tuk seminggu.. dlm kul 11.30am kami keluar g shopping barang dapur kat Giant Tmn Connought. Beli brg remeh temeh pun dah RM70++. Mahal tul brg sekrg nie... lucng kami decide nak luch kat Pizza Hut..after lunch we all goes to Econsave. Coz nak beli asut akusss. fuyoooo...sales 2.....semua jenis kasut RM15 aje... yg RM 39++ tu pun turun harge.. promoter 2 kata promosi tuk CNY.. so ape lagi aku pun rembat ler 3 pasang....(purple, pink & black). smpai umah dah kul 4pm, qaseh dah kepenatan tido dah x ingat dah..3jam lbh dia tido. Mlm mcm biase aku msk tuk dinner, pas2 Mhubby layan AJL-23..aku x kuase nak layan AjL tu.. aku tgk "American Gladiator" dlm bilik ngan qaseh.. kul 12.30pm baru msuk tido.. besok kerja beb.....

1 comments:

:: PU3'z :: said...

nice skin huh!!!

buat laa shoutmix bleh leave msg kat situ