BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Dec 14, 2009

Ya Hooooo Qaseh Menang....!!!!!!!!!!





Ari nie aku EL coz en Harry+ cik Qaseh demam. Tp last minute t/hari td en Harry kena kerja. Bos panggil hantar "Baju" ke Genting View..entahlah ...risau gak aku, tgh demam nak drive ke genting..minta2 x jadi ape2 tgh jln..



Ngah bosan2 melayan cik Qaseh yg x sihat, smpat gak buka blog kesayangan aku nie.



Hati tersenyum riang bile kat shout mix aku ada msg kata "sila semak pemenang bagi Contest baby whit car"



Jeng..jeng..jeng...



Qaseh dapat 2nd prize....

Syukur la...menang jugak cik Qaseh. Mekacih penganjur....




8 comments:

iedaLUVsham said...

yahhooo!! tahniah baby qaseh!! :)

mama_izz said...

tahniah baby qaseh.. sweet sgt..

:: PU3'z :: said...

congrat qaseh dari DINI

rosma said...

tahniah qaseh...tahniah kat mamanyer juga sbb joint contest tu...pe hadiahnyer..hehehe

Momma Mia said...

Tahniah bb Qaseh!!

10 said...

tahniah... syoknya menang...

^^ FASHAH ^^ said...

mekacih cemua coz dpt kongsi gumbira ngan uols.. :P

Anonymous said...

dulu ada kenal harry ni, lama dah kwn kejer opis lama, teringat dulu exofis mate kate harry dah kawin, tup tup arini belek belek internet, terjumpa web ni, cool, kepada harry and wife and kids (comey anak ko!)selamat berbahagia.

ps: alamak!!! harry dah tak hot cam dolo dolo, tapi sure kapla gila2 dia tu kekal sampai sekarang!