BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Dec 30, 2009

Update Peserta Contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak"



Pertama sekali aku ingin mengucapkan beribu2 lemon coz uols sudi join contest yg x seberapa nih..

Oleh kerana sambutan mengalakkan en Harry berBESAR hati n berMURAH hati agar contest ini di bahagi kepada 2 katogori.. Ini bermakna


Katogori A - Si Ayah Bersama Anak
(5 Hadiah)
&
Katogori B -Si Ayah Bersama Anak2
(maskudnya 1pic ada ramai anak)
(5 Hadiah)


Apabila Contest ini telah di bahagi 2

SOOOOO... Hadiahnya pun bertambah ler......Hoyyeeyyy....

en Harry dgn ikhlasnya untuk menyemponser hadiah.. Dengan itu contest ini mempunyai 2 org sponsor.. meriah gitu....

Kepada kengkawan yg belum join marilah join k...


6 comments:

oYa said...

wow best2 dah jenugk ke oya punya huhuhh

Wan Anie said...

nak join 2-2 category boleh x?

^^ FASHAH ^^ said...

oya : dah2 mybe x smpat nak comment..sowi yek..
Wan Anie: bley tp make sure x de bby yg sama dlm pic tu yek melainkan si ayah..

sis arma said...

salam...
arma br join contest ni tgh mlm td... mama fashah dah ziarah ka? jika ada apa2 yg kurang bg tau arma yer...

wslm

sis arma said...

salam...
fashah, arma dh betulkn tajuk contest tu...sila terjah semula ya..

MamaAisy said...

http://aisyiskandar.blogspot.com/2009/12/contest-ceria-si-ayah-bersama-si-anak.html

nak join!!!!