BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nov 30, 2009

Freaky Face at Your Day Contest








Mari..mari... join ini contest..

Anjuran by Pu3zdini dan sponsor Fasha... (it's me)

Contest ini terbuka kepada semua blogger

Bermula dari 1st November hingga 30 November 2009 (Sempena bulan anniversary cik Pu3 ni ha...)



TnC nyer simple jer

1. WAJIB menjadi FOLLOWER blog Pu3zdini dan Fasha...(kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)

2. ADD link blog pu3zdini dalam bloglist anda.

3. HARUS letakkan banner di sidebar blog anda. Banner tersebut perlulah di link dengan link ini

4. PERLU upload sekeping sahaja gambar anda & pasangan anda yang benar-benar kelakar masa hari perkahwinan anda.Bagi tunangan orang pun boleh join dengan mengupload gambar anda & pasangan anda ketika majlis pertunangan.

Yang penting gambar tersebut mempunyai gambar muka anda & pasangan yang paling kelakar (yang cover-cover cun tak mau tau...)Nyatakan nama anda & pasangan serta tarikh hari bersejarah tersebut.

5. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog pu3zdini (no link back will be disqualified)

6. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini


Hadiah
Akan diberitahu kelak.... nak bagi suspense skit jengjengjeng
Apa lagik jom ar join contest ini...

3 comments:

kinsyakrn said...

alooo..xleh join. xde gambar kelako semuanya skema aje..tgu fasha wat contest lain aje laa..

Ejja said...

aiyooo.. den pun mcm x de je gambo kelakau.. huuhu..

** da jd follower mu jgk..
thanks singgah..

^^ FASHAH ^^ said...

kinsyakrn & Ejja :- ala korang leh edit, letak dialog yg kelakau pun bley gak.. jom la join.. :)