BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 18, 2009

Yehh..yehh...besok dah CUTI..!!!







Dam dam dum... bunyi mercun...
bla..bla..blaa......

Minta mak kuih sepotong..
saya mau makan kenyang perut kosong... (btul ke lirik aku nih..)


Kengkawan
Besok aku dah start bercuti raya.....
Aku akan kembali menjejakkan kaki ke DKDT pada khamis depan...


Dengan itu aku nak ucapkan

Pertama sekali ~ Mydad & Mmom..

Mak, ayah kakak mohon ampun dan maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki atas segala kesalahan sejak kakak dilahirkan ke dunia.Minta dihalalkan makan dan minum selama mak & ayah membela kakak.Insyallah kami akan balik ke HL utk kite beraya bersama..
hukhukhuk....nak nangis pun ada...coz this year aku raya umah MIL.


Rakan dekat tapi jauh......

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin kepada semua kengkawan blogger akusss.
Mohon maaf sekiranya ada tersalah dan silap, semasa kite berBLOG nih yek..
Al-maklumlah kite nie semua manusia biasa...Dan diharapkan dengan kite berBLOG nih dapatlah kite mengeratkan persaudaraan sesama Islam.


X lupa juga pada korang yg telah mengjengah, membelek, menyengodeng blog aku ini..

Trimas coz melawat blog aku yg x seberapa cun nih..
Selamat hari raya juga kepada uols gak k..
Aku maafkan kot2 la korang ada terkutuk ke ape ke semasa jengah blog nih.


So.... Selamat pulang ke kg halaman, jgn sedih2 di pagi raya (ceh wah..pndai nasihatkan owang.silap ari bulan aku yg nangis dulu....uuwwaaa..)

Rancanglah perjalanan anda. Jangan tergopah-gapah, x kemana kampung halaman tu.Lainla klu korang blk kg naik flight. tu klu dah tertinggal alamat terpaksa la beraya kat airport...huhuhu..
Pandu kenderaan dengan cermat, ingat org yang tersayang & org yg sedang menunggu kepulangan kita untuk menyambut Aidilfitri...





2 comments:

kikin_78 said...

huhuhu akak dah keja ari khamis...orang lain coti lagik...

^^ FASHAH ^^ said...

Ye ke..huhuhu same la kite....