BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jun 2, 2009

Memorable Thing - TAG from Pu3z

Arrrggg..aku kena...kena TAG da... :)
Sape lagi yang menge'tag' aku klu bkn Pu3 Gunung Ledang..kihkihkih..

Meh kite baca soalan gosip yang PANAS!!!!

Apakah hubungan anda dengan insan yang mengetag anda?
Dia nie, opismate aku,boss kecik aku pun ye gak.Dia gaklah upline aku dlm salah sebuah MLM yang agak besor gak la.

5 impression anda terhadap dia
**Kawan yang pernah dengar masalah aku.Bile d cite2 d gosip2, L***** semua same jekan..Ape yg dikongsikan BIARLAH RAHSIA
**Captain Futsal our opis (PLHQ Team). Boleh tahan gak arrr member aku nie main futsal.Next week friendly ngan
POSM** agak2 bley menang x?
**Kepala yang gile2..mcm mana aku x kata dia nie kepala gila, isyhhh..susah nak cakap. Krang kawan ngan dia korang tau la.Tapi yang penting dia bukan GILA.
**Klu dia bawa kete, lagi dasyat..boleh cilok2 tu..walaupun tgh jam..ada sekali tu nak p training fut sal kat PJ. Jln bley dikatakan jam gak la.Kecut gak perut aku, dia cilok2.Nasib baik naik kete comel.Klu x aku takut je tersekat antara kete2 yg ada atas jln tuh..Apa2 pun Wa tabik spring sama lu beb...
**Suka share benda2 mcm blog, friendstar ke ngan aku.Dia la ajar aku buat benda alah nie.Al-maklumlah minat lebih kuang. Yang penting org lahir tahun 1980 nie mmg creative.


Perkara paling memorable yang dia pernah lakukan kat anda?
X yah tau la yek..

Perkara paling memorable yang dia cakap kat anda?
Wat masa nie lum lagi...

Kalo dia kekasih anda, anda akan....?
Mak ai...yang menge'tag' aku nie pompuan la... mana bisa jadi kekasih dong...

Kalo dia jadi musuh anda, anda akan...?
Nak kalo cmner.. aku x penah musuh pun ngan dia.

Kalo dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam...?
X de maknenye...

Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana...?
Entahlah...nak musuh psl ape yek..lagi pun dia bos aku x kan nak cari pasai kot.Hilang akal ape..?!

Overall impression tentang dia?
Klu sebagai Bos Kecik, dia la boss paling BEST coz dia memahami staff dia. Sekepala dlm sesetengah hal.Sebagai kawan plak, dia baik hati. Tapi jgn org buat dia..yang best bley main games ape aje & senang bawa berbincang.

Da' most desirable things to do to her/him?
Be friend 4ever n ever.. Coz nanti Dini Kawin leh kami pegi..(Eh.. dah lari tajuk ke?blasah je la..huhuhu)

Apakah anda rasa pandangan orang terhadap anda?
X tahu la..tp org kata aku nie garang..Garang ke? Tp sebagai wife kengkawan kau kata aku seorg wife yg boleh tahan dgn kerenah Mhubby.Nie kata dia org tau..kekadang aku rasa pun mcm tu gak la..

The character of you for yourself?
Kelang kelibut

The ideal person you want to be with....
Yang sayang kat aku..boleh hiburkan ati aku nie...

1 comments:

:: PU3'z :: said...

puji baikkkk punyer
kembang sehhhh