BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Mar 23, 2009

GenG JJCM ke Pavilion

Last friday Geng JJCM aku si Zetty teringin nak makan PizzaHut. Kebetulan plak this month turn zetty to decide nak makan ape. So kami discus nak oder yang maner terliur..Mcm biase, kami search dlm internet seblum oder.

Part aku, amik oder n call for delivery. Dah penat2 amik oder sowang2, biler tang zue, dia teringin plak nak mkn ice-cream. Sowang lagi t'ingin.... mcm musim t'ingin plak...Biler dah dgr bab ice-cream, tetiba lak k.shinaz mencelah, nak..nak..nak..akak nak yg besar..... Aku pun ckp ler...Isk..isk..isk...x ingat ke akak tu batuk....huhuhuu....ada ati nak telah ice-cream..huhuhu..Dlm diam aku pun t'liur gak..heheheh.. Tp tuk delivery dia x hantar ice- cream..So, kami terpaksa la ke Pavilion, semata2 nak mencekik ice-cream..

Sampai kat PizzaHut d PV tu awal, tp...services punye la lambat....padahal org x lah ramai sgt.Aku siap t'salah lambai lagi, aku ingat mamat tu staff PH. Patut ler biler aku lambai dia wat donno je...malu aku...uuwwaaa..tp control cun nye pasal, aku still lambai2 kan tgn ala -ala miss world, wat2 mcm masih panggil staff PH tu..padahal dah malu gilesss ni...gile pun x malu mcm tu...hua..hua..hua..nak dekat 10 minit baru staff dia nak amik oder..

Biler sup smpai, kami bedal sup dulu.. sup dah nak abis dah nih, pizza still lum smpai lagi.EEeee yg marah nihh...kena tunggu lagi.Dlm 10 minit mcm tu la baru mkn smpai.Ada member aku nih, laparnye psl, smpai fork pun melayang...isk..isk..isk..kawan sape la tu..heheheheh...korang tengok la pic kat bawah nie...mkn smpai tinggal tulang...kami gembel aje, x yah pakai spoon & fork kami guna tangan aje....Anugerah yg tuhan berikan, kite kena manafaatkan sebaiknye... Tul x kwngkawan........
Dah x toleh kiri kanan...laparnye pasal...muke pun sebek
Dah selesai mencekik, tunggu ape lagi....part nih yang Geng JJCM aku x sesabar sesgt nak terkam.. ice-cream ler.... mcm sayang je nak usik ice-cream tu kan kengkawan... tp nafsu makan dah menguasai diri, kami x dpt selamatkan ice-cream tu..semuanye abisss masuk ke perut...pppeehhhh sedap hingga menjilat cawan....kah..kah..kah...

Siap suap menyuap lagi tuhh..jgn jeles areee...

Ada tokoh jadi Model ice-cream Magnolia g2..hehehehe

Jam pun dah menunjukkan kul 2 lebih, kami harus bergegeas tuk pulang ke pejabat....ari nak ujan lak tu...

Nak balik pun satu hal gak..aku x tau la sapenye idea, ada ati nak jln kaki smpai ke stesen Monorail Jln Imbi. Jauh tu...hai kengkawan...walaupun aku dah lama x jejak kaki kat town nie, tp aku msh tau la kat mane letaknye stesen Jln Imbi tu...elok2 blh naik kat BB Plaza. Ada ati nak jln jauh tu...mmg nak kena bebudak nih...nasib baik aku x pakai 3 inci nye kasut.. klu x aku suruh dia org dokong aku...tinggallah aku ngan k.shiaz kebelakang terkonteng2 jln plan2..Dahlah perut penuh nih...isk..isk..isk... tp dlm geram2 tu, aku tabik are kat member aku yg dah jln laju kedepan tu (zue, amini & zety). Ye la hari2 diaowang blk kerja jln kaki (naik transport awam). Yang aku ngan k.shinaz nie selalu blk ngan abg syg...tu yg kaki nih manje sgt..jln jauh sikit dah letih...

Muke tempoyak...dah penat dlm monorail nak blk opisss

Geng JJCM pas ni turn K.ida..nak p jln jelajah mane lak...nampaknye kena pinjam kaki ayam nih...laju sikit jln...

0 comments: