BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Dec 10, 2008

Raya Haji 2008

Selamat Hari Raya Aidil Adha
This year, raya haji balik kg hubby, semua blk except along's family..Mama & bapak pun join raya kat Teluk Intan.. Sementara kaum adam nie g sembahyang raya, kaum hawa kat umah nie tgh siap2 coz nak p Teluk Intan... Gerak ke TK kul 12 lebih..sempatlah bergambar kat Menara Condong..pas tu x lepaskan peluang g shopping kat The Store yg b'dekatan ngan Menara Condong tu..kebetulan plak ada sales..gilesss punye sales...apa lagi aku pun shopping ler..tp x syok sgt..Qaseh meragam nak turun naik escalator..x senang tul umi nak pilih baju dia..dlm x senang tu sempat gak aku capai 2-3 pasang baju c kecil 2..sales smpai 70% tu beb..rugi klu x beli...


ShamSul - LiLy *****BaKal EmaK & aYah


Ayu potong nasi impit untuk disajikan pada pagi raya...tetapi...jeng..jeng..jeng..

v
v
v


hubby ayu juga la yang abiskan nasi impit tu..he3...(jgn mare are zaini..) air tangan isteri la katakan..tu yg nampak chubby...

ala 3 tomelnye anak umi...
My family's .. this year Raya Haji baju raya sedondon...
Pakai baju raya lagi 2 g TK..


Macam kat Negara China plak...he3...

1 comments:

:: PU3'z :: said...

cute laa qaseh biler laa dini nk becar nie